THE PORTAL
The shadow of the GoDDESS


Samen dragen wij als vrouw een grote energetische kracht. De energie van THE DIVINE FEMININE. Het Heilige Vrouwelijke is het Goddelijke in jou dat wil ontwaken. Ze wil erkend worden en de ruimte krijgen om te stromen naar haar purpose hier op Aarde. Ze wil zich vrij breken van haar donkere schaduwen die haar lichaam draagt, maar niet meer hoeft te dragen. She needs to break free! In ons bewustzijn, in ons lichaam, in ons Zijn. Dit kan alleen als jij haar de ruimte geeft om jouw schaduwstukken te omarmen, te transformeren en los te laten. Het is tijd om jouw Goddelijke Vrouwelijke krachten die in jou verborgen liggen te transformeren naar jouw Golden Shadow. Hier ligt jouw potentie. Vanuit hier kan je stromen. Vanuit hier creëer je je eigen waarheid en kan jij jezelf en iedere cel van jouw lichaam en zijn belichamen. 

The Shadow of the GODDESS brengt jou naar een higher frequencies. Frequenties in een krachtig kosmisch veld waar jij in verbinding mag gaan staan met hogere dimensies. Deze hogere dimensies geven jou inzichten, boodschappen en aanwijzingen die je in de 3 dimensionale Aardse wereld niet zult krijgen.

Iris Olivia staat bekend om haar gaven die zij vanuit het Goddelijke heeft mogen ontvangen en hier op Aarde heeft mogen neerzetten. Zij creëert een veilig veld voor vrouwen die voelen dat zij mogen ontwaken en mogen versmelten met haar innerlijke Goddelijke. Over Iris Olivia


Hi Goddess

 

Wat mooi dat jij voelt dat je graag diep in contact mag gaan staan met jezelf. Divine Awakening was voor mij, en veel vrouwen met mij, het begin van een innerlijke transformatie. Ik noem het ook wel THE SHIFT. 

Divine Feminine is een mega belangrijk onderdeel van mijn ''zijn'' geworden. Na jarenlange emotionele onderdrukking heb ik een groot gemis gehad als het gaat om emotionele veiligheid. Naarmate ik ouder werd, werd het duidelijk dat ik rondliep met een vader en zussenwond. Dit uiten zich door onzekerheden en een minder zelfbeeld, waarbij in mijzelf onzichtbaar probeerde te maken. Als jonge vrouw compenseerde ik dit met pleaser gedrag. Ik vervulde mijn leegte door alles extern te zoeken, maar vervulde hierbij niet mijn eigen plezier. Nadat ik een hele journey aan healing had afgelegd werd het mij duidelijk..

Ik werd steeds meer één met mijn Inner Goddess. Iedere keuze die ik maakte kwam geheel vanuit hartsverlangen, bewustzijn en intuïtie. Vanuit hier stroomde ik en manifesteerde ik waar ik jarenlang zo naar verlangde. Enkele jaren geleden werd het voor mij duidelijk wat ik hier te doen heb op aarde. Vrouwen die aan het begin staan van haar Divine Awakening mogen connecten met zichzelf door waanzinnige Divine Awakening ceremonies en Ibiza retreats. Vrouwen die voelen dat Divine Feminine energy hun purpose in life is, guide ik tijdens de onwijs mooie Divine Feminine & Multidimensional Embodiment 6 maanden opleiding inclusief Ibiza retreat.

 

Stap in jouw Divine Feminine Energy


Op 30.11.24 is 'The Shadow Of The GODDESS' portal en stappen 50 vrouwen vanuit een veilige setting in de energie van eigen Divine Feminine. Iris Olivia zal haar magie met jullie delen. De Divine Feminine energie transmissie bestaat uit Aardse & Kosmische energieën. Iris Olivia is onder andere heldervoelend en voelt precies wat jouw ziel nodig heeft tijdens een Divine Healing. 

When:
30 november 2024

Time:
12:00 uur tot 16:00 uur

Where:
Maastricht

Price:
€150,- euro

Limited Spots:
Max 50 vrouwen

What To Expect:

Tijdens de portal van 'The Shadow of the GODDESS' stappen we in onze Goddelijke Vrouwelijke en gaan we werken met onder andere Divine Feminine Breathwork, Kundalini, Reiki. 

 

SHADOW OF THE GODDESS

€ 150,00

SHADOW OF THE GODDESS

€ 150,00

Betalen in 3 termijnen is mogelijk. Kies tijdens de betaling voor de optie; betalen via factuur.