"Ik zie haar''
''ik voel haar''
''ik draag haar''

Een vervaagde schaduw die nu als een parel schittert in het licht vol liefde, vertrouwen, rust & vrijheid 🕊"


19 t/m 24 mei '24


BE THAT GODDESS FEMININE ENERGY EMBODIMENT

IBIZA RETREAT

 

🦋

 

Jouw liefdevolle investering is mogelijk om vanaf aanmelding tot aan het retreat per maand zonder rente te overhandigen.

De aanbetaling van €500 euro dient 5 dagen na aanmelding overgemaakt te worden. De laatste €1000 euro vindt plaats in mei '25. Het tussenliggende bedrag mag per maand overhandigd worden🫶🏼

 

 

Het BE THAT GODDESS DIVINE FEMININE EMBODIMENT IBIZA retreat in '25 vindt plaats van 17.05.25 tot en met 24.05.25.Safe space


 

Het Be That Goddess Retreat komt recht uit mijn hart. Een safe space waar je mag zijn wie jij bent, mag voelen wat je voelt en op jouw tempo kunt groeien naar de kern van jouw zijn. Waar je alles mag loslaten wat niet van jou is en mag luisteren naar de stilte in jezelf. Alles wat aan bod komt staat in het teken van JOU! Vanuit mijn diepste verlangen heb ik een tastbare plek gecreëerd voor vrouwen waar je je veilig mag voelen, alle beschermlaagjes van je af kunt spoelen en in je zachtheid kunt treden. Hier is niemand die jou beoordeelt, het niet goed met je voor heeft of jou bekritiseerd. Wij begrijpen en voelen hoe jij je voelt en wat je doormaakt. Wij slaan een arm om je heen en geven je de warmte en liefde wat je nodig hebt. The sisterhood is real!

 

 


Feel Safe Enough To Heal


Tijdens het retreat zijn we met een mooie groep vrouwen samen om onze kwetsbaarheid te omarmen en te vieren. Iedere vrouw verlangt naar innerlijke rust, bescherming en het gevoel van liefde en acceptatie. We gaan ons focussen op jouw essentie. Wie jij daadwerkelijk in de kern al bent maar misschien op dit moment nog niet voelt. Jouw inner being heeft warmte, ruimte en ondersteuning nodig om de vele beschermlagen van je af te kunnen spoelen en zelfliefde te ervaren. It's (y)our healing! Kwetsbaarheid, zachtheid en tederheid is een kracht die wij als vrouwen bezitten. Iedere vrouw mag haar krachten tot uiting laten komen en verzachten tijdens het verbindingsproces met zichzelf en elkaar. Dit mooie instrument is een onmisbare tool om in het proces van vrouw zijn te kunnen groeien.

 

Tijdens het retreat werken we vanuit de Sacred Activation methode. Het healingsproces vanuit de Sacred Activation methode gaat diep. Blokkades en wonden zullen door jouw eigen innerlijke kracht onder begeleiding van mooie healings, trauma work, tools, workshops, ceremonies & experience die Iris Olivia speciaal voor haar vrouwen heeft samengesteld gaan stromen. Een krachtig proces die ze vanuit haar eigen ervaring in de afgelopen 10 jaar eigen heeft gemaakt. Het retreat staat in het teken van voelen, omarmen, belichamen, vrouwelijkheid, tederheid, verzachten, kwetsbaarheid, vieren en eren die je vanuit de vrouwelijke energie weer in verbinding brengt met jezelf, elkaar en jouw levensmissie. Het retreat is ontstaan vanuit een missie en passie om vrouwen te laten verbinden met haar vrouwelijke energie en alle beschermlagen als kracht te mogen ervaren. Een moment van ultieme verbinding met jezelf, tot de kern komen van jouw zijn, je veilig mag voelen met jezelf en het vertrouwen in andere vrouwen mag ervaren. 


Femininity Is The Key 


 

Een vrouw staat voor zachtheid, speelsheid, warmte, gevoel, sensualiteit, overgave, flow, creativiteit en onbevangenheid. Deze termen zijn verweven door het hele programma. De kracht van vrouwelijke energie zit al in je. Je mag het alleen diep van binnen voelen om jouw schaduw en wonden te helen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS HET 6 DAAGSE FEMININE IBIZA RETREAT?

 


Voor wie is het retreat 


Het retreat is voor de vrouw die weer in contact wil staan met zichzelf. Weer haar inner Goddess kan voelen en haar eigen vrouwelijke energie mag ontdekken. Voor de vrouw die voelt dat het tijd is voor haar. Om al haar tijd, ruimte en energie aan zichzelf te besteden. Voor de vrouw die zich tot aan de kern van haar zijn wil verbinden en mag voelen en ontdekken wie deze prachtvrouw is. Voor de vrouw die zich mag overgeven aan haar diepste verlangens. Mag verzachten en vertragen. Voor de vrouw die JA durft te zeggen tegen zichzelf en in zichzelf wil investeren. Voor de vrouw die in iedere cel van haar lichaam en intuitie voelt dat dit het beste cadeau is die ze zichzelf kan geven. Voor de vrouw die zichzelf alle warmte, liefde en aandacht gunt. Voor de vrouw die klaar is om haar beschermlagen weg te spoelen en haar ruwe diamant tijdens deze 6 dagen mag slijpen tot een schitterende en stralende Goddess. Voor de vrouw die klaar is om te belichamen, te voelen, te verbinden, te healen, zich vrouw te voelen en zichzelf te eren en te vieren.


Info about the retreat  


Voorafgaand aan het retreat neem ik meermaals contact met je op via videobellen/facetime om elkaar te leren kennen. Op 19 mei '24 mag ik je dan eindelijk ontmoeten in het mooie Ibiza waar jouw sisters en ik je met alle warmte en liefde verwelkom. Tijdens het 6 daagse retreat komen mooie ceremonies, workshops en healings aanbod die jou laagje voor laagje kracht geven om jouw wonden te laten healen en de sacred activation bij je te activeren om te kunnen groeien in jouw healingsproces als vrouw. Ik wil nog niet te veel verklappen omdat voelen de meest krachtigste tool is. Body & soul connection, body movement, energy activation, sensual embodiment, breathwork, kundalini, reiki en womb healing maken onderdeel uit van het sacred activation programma. Naast deze mooie tools komen nog vele andere feel exercises om je in contact te brengen met je vrouwelijke energie. Mooie vrouwencirkels, cacao ceremonies, island experience op de mooiste plekken, het vieren van vrouw zijn and so much more. Tijdens het retreat wordt geen gebruik gemaakt van plantmedicijn muv cacao. 1 avond gaan we uiteten. Het retreat wordt vastgelegd door de feminine empowerment fotografe @devrouwmetdecamera waarbij je ook de mogelijkheid hebt om een 1:1 fotosessie op het eiland te krijgen. Een mega mooie herinnering aan jezelf!


Het retreat is inclusief 5 nachten / 6 dagen met ontbijt, lunch en avondeten inclusief sapjes, thee en water (in de villa). De villa is privé, heeft een zwembad en ligt 5 min lopend van het strand. Het retreat van mei '24 heeft plek voor 12 vrouwen. De villa heeft 6 slaapkamers met ieder 2 lossen bedden, een badkamer of shared badkamers. Naast het retreat ben je meer dan welkom in onze Be That Goddess Insta community waarbij je gratis de 7 daagse feminine energy connection course ontvangt ter waarde van €199,- euro. Na het retreat komen we nog eens samen om de verbinding te voelen en onze ervaringen te delen. The sisterhood is REAL!

 

LET OP: Om je een goed beeld te geven van het retreat wil ik je graag aangeven dat dit geen standaard yoga & meditatie retreat is. Tijdens dit retreat werken we met een specifiek programma vanuit de vrouwelijke energie om je op high level te laten connecten met jouw zijn en je wonden en trauma's te verzachten en te healen🙏🏼🕊 Tijdens dit retreat staan we stil bij verdiepen, voelen, verbinden, verzachten, embodiment en het laten stromen van trauma's, blokkades, onopgeloste emoties en beschermlagen.🌷MY GIFT FOR YOU🌷

De prijs van het retreat is inclusief:

-Safe space 

-Professionele begeleiding (voor, tijdens en na het retreat)

-100% garantie op transformatie 

-100% in je vrouwelijke kracht staan

-Jouw Inner goddess voelen 

-Jezelf zijn, vinden, voelen

-Iedere dag 3x verse vegetarische maaltijden 

-Iedere dag 2 tot 3 healings en ceremonies

-Iedere dag vrije tijd

-Trauma release 

-Sisterhood

-Mogelijkheid om jouw proces op beeld vast te leggen tijdens het retreat 

-Mogelijkheid om een solo Goddess shoot te ontvangen

-Btw (mits zakelijke doeleinden. Dan exclusief btw. Vraag hiervoor naar de voorwaarden)

-Be That Goddess Insta course twv €199,-

 

 

HET RETREAT IS EXCLUSIEF

  • Vlucht 
  • Transport naar de villa en terug (mogelijkheid om je door mij op te laten halen)
  • Annuleringsverzekering
  • 1x uiteten

ImpressionYou Are So WelcomeI choose Myself


Voel jij dat het Be That Goddess Feminine Energy Embodiment retreat van 17 t/m 24 mei '24 jouw zielsreis is. Wat mooi dat je energie nu al begint te stromen!


Sluit je ogen even voor een moment.. voel je het al? Zie je het al? Ervaar je het al? Be Your Goddess!

Wil je graag meer informatie of voel je dat jouw energie stroomt richting het 7 daagse retreat? Vul jouw contactgegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op waarna we tijdens een connect call kunnen voelen of deze plek voor jou bestemd is.

 

Deze levensveranderende, liefdevolle en helende investering in jezelf is al vanaf €2499,-!!

 

Met alle liefde krijg je van mij de mogelijkheid om jouw zielsinvestering vanaf aanmelding tot en met het retreat per maand te overhandigen. De aanbetaling betreft €500,-. De laatste €1000,- tijdens het retreat. Het tussenliggende bedrag kan per maand zonder rente worden overgemaakt.

 

(Meer informatie over de kamers en bijbehorende prijzen leg ik graag uit tijdens de connect call) of bekijk mijn Insta pagina @iris.0livia

 

Inclusief BTW, 3x per dag eten, snacks, onbeperkt drinken, vervoer naar uitstapjes, alle activiteiten, Be That Goddess Course t.w.v. €199 euro, ceremonies, healings en 100% garantie op transformatie. In principe heb je verder geen uitgaven. Mocht je buiten de villa willen eten/drinken dan is dat voor eigen rekening. De villa biedt meerdere shared rooms en mogelijkheden. Betaal je zakelijk of via je werkgever, dan is de prijs exclusief btw aangezien je de btw kunt terugvragen. Het is mogelijk om zonder rente in meerdere delen te betalen. Dit bespreken we samen tijdens de call.

🌷

 

With Love

Iris Olivia