Hi Beautiful Soul


"I just LOVE to dance on earth and connect with my Goddess soul"


Wat mooi dat onze energieën elkaar kruisen op dit pad. Vroeger hield ik er nooit van om op de voorgrond te treden. Ik was nooit een kind die erbij hoorde. Toch viel ik altijd op. Tijdens mijn middelbare schoolperiode helaas niet op een goede manier. Wegens een of andere reden werd ik gezien als iemand met een zwakke ziel. Het pestverleden heeft mij onder andere gemaakt wie ik nu ben. Een sterkte vrouw die met het leven danst. Eerder maakte het mij heel onzeker en klein. Daarna werd ik een echte pleaser waardoor ik mijzelf opnieuw wegcijferde. Ondanks dat ik dacht dat het pleasen mij gelukkig maakte, merkte ik aan alles dat ik alleen maar aan het geven was terwijl ik er zelf geen voldoening uithaalde. Later bleek dat ik alleen maar goed genoeg was op momenten wanneer het andere uitkwam. Ik leefde voornamelijk om andere gelukkig te maken, maar hoe zat het met mijn geluk?

 

 

Vanuit thuis heb ik nooit geleerd voor mijzelf op te komen en van mijzelf te houden. Daar was simpelweg geen ruimte voor. Van kleins af aan voelde ik mij klein gehouden. Er zit veel familietrauma in ons gezin. Daar hebben wij als kind ontzettend veel van meegekregen wat ieder van ons gevormd heeft tot de persoon wie hij en zij nu is. Soms vind ik het nog spannend om mijn verhaal te delen. Omdat ik ook weet dat ik mijn dierbaren ermee kan kwetsen. En dat wil ik niet. Bepaalde gebeurtenissen aan de ''grote klok hangen'' is niet iets wat je zomaar doet. Tijdens mijn ceremonies en retreats vertel ik er openhartig over. Ik heb mijn kind trauma's mogen verwerken en voel mij emotioneel helemaal vrij. De weg naar emotionele vrijheid is uiteraard niet zonder slag of stoot gegaan. Een 10 jarige healings journey begon nadat ik als jonge vrouw op mijn 22e uit huis ging. Op dat moment kreeg ik ruimte voor mijzelf. Ruimte om te denken, te verwerken maar vooral te ontdekken wie ik daadwerkelijk was en wat mijn stem was in het leven. Tijdens dit proces heb ik mijzelf meermaals mogen leren kennen. Verschillende lagen hebben mij laten zien wat mijn purpose in life is.

 

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met de spirituele wereld. Een wereld waar ik mij direct thuis voelde. De manier van denken, voelen en de kijk op de wereld was waar ik mijn hele leven naar opzoek was. Het zat er altijd al, alleen leek het alsof ik de enige op de wereld was die een spirituele mindset had. Al snel merkte ik dat het niet bij spiritualiteit bleef. Ik ging door verschillende lagen en voelde een ontzettende sterke band met het universum. De energie was zo sterk dat ik iedere dag met het universum in gesprek was. En dat doe ik nog steeds. Nog nooit had ik met iets of iemand zo'n goede en vertrouwde band. Vanuit het kosmische veld kreeg ik in 2019 via mijn higher being een boodschap door. Vanuit het aardse leven mag ik mijn life purpose gaan leven. Ik wist toen nog helemaal niet wat het precies zou zijn. Maar ik beloofde dat ik mijn beste leven en zielmissie zou gaan leven. Ineens ging alles in een stroomversnelling. Ik startte mijn eigen onderneming om te werken postpartum behandelaar en het geven van zwangerschapsmassages. Maar al snel voelde ik dat er meer zat aan te komen. Tijdens een meditatie begin het jaar 2022 kreeg ik opnieuw een boodschap. Ik sloot mijn ogen en zag een hele groep vrouwen bij elkaar zitten in een kring. Het voelde erg warm en liefdevol. Kwetsbaar maar zo krachtig tegelijk. Het leek alsof alle vrouwen elkaar zo intens goed begrepen en het voelde als een zussenband. Tijdens deze meditatie voelde ik de energie die ik ook op Ibiza voelde. Na de meditatie bleven de beelden in mijn hoofd. Ik hoorde herhaaldelijk de woorden ''ceremonie, Godin, Ibiza''. Hier gingen weken overheen totdat ik uit het niets mijn hele life purpose uitgeschreven kreeg via mijn bewustzijn. Ik schreef alles op papier en schreef zo mijn zielspad op. Op dat moment dacht ik aan het moment dat ik het universum beloofde mijn zielsmissie te gaan leven. And i did! In maart 2022 zei ik mijn vast contract op en startte in mei 2022 met mijn levensmissie. Het geven van breathwork ceremonies en transmissies, Divine Feminine Embodiment events en Ibiza retreats is meer dan ik als human being ooit had durven dromen. Het universum heeft zo'n mooi pad gecreëerd waar mijn vrije ziel kan spelen en ultiem kan genieten. Just trust the proces and enjoy every little step!

 

 

With Love Iris Olivia