Voel jij dat Kundalini Reiki helemaal aansluit bij jouw energie en is het jouw zielsverlangen om ook te gaan teachen en de kracht van deze 2 energieën te gaan overbrengen? 

Dan is deze facilitator & teacher opleiding helemaal voor jou bestemd.

 

Hi Goddess

 

Wat mooi dat jouw energie stroomt richting het veld van Iris Olivia. De oprichtster van The Goddess Academy. Vanuit het hogere veld heeft zij enkele jaren geleden haar boodschap mogen ontvangen en draagt zij met alle liefde en een warm hart haar missie uit hier op aarde. Vanuit haar higher being guide Iris Olivia vrouwen naar haar eigen Divine Feminine energy. Wat dat nu precies inhoudt is in woorden minimaal te omschrijven.

 


Iris Olivia werkt namelijk met de levensenergieën (Kundalini) en energieën vanuit het kosmisch veld om vrouwen te laten stromen, groeien en te begeleiden naar de essentie van hun feminine journey hier op aarde. Iris Olivia haar missie is om vrouwen hier op aarde te laten connecten met haar Goddess soul (higher being) en te begeleiden naar haar eigen multidimensionale bewustzijn, vrouwelijke essentie, hartsverlangen en purpose in life dat verder gaat dan spiritualiteit

 

Iedereen heeft een higher purpose ook jij!

Iedere vrouw (en man) wordt geboren om vanuit haar ziel te mogen leven. Het is jouw geboorte recht. Ieder van ons heeft de potentie om vanuit een hoger doel en haar zielsmissie hier op aarde te leven. Ook jij! Juist jij. Aan alles voel je dat dit pad voor jou een nieuwe poort opent richting het veld wat voor jou bestemd is. Volledig leven vanuit jouw aardse levensenergie, het kosmisch veld en jouw higher being. Volledig leven vanuit hartsbewustzijn en multidimensionaliteit.

 

 

Wie ben jij echt, waar verlangt jouw Goddess Soul, jouw higher being naar? Wat is jouw purpose in life? Ik geloof dat jij niet voor niets op mijn pad bent gekomen. Ik geloof dat jij een bijzondere gaven hebt. En ik geloof dat jouw gaven hier op aarde heel hard nodig is. Wellicht weet je nog niet precies wat jouw gaven is. But I can tell you already. Het is jouw energie. Jouw verlangen en jouw wilskracht om niet alleen voor jezelf op te komen maar voor iedere vrouw hier op aarde. Jij bent zo ontzettend belangrijk. Want met jouw gaven kan jij volledig op jouw eigen unieke manier zoveel vrouwen (en mannen) gaan healen en guiden richting haar Goddess Soul.

 

 

Jij kan haar ondersteunen tijdens haar healingsjourney om haar te bevrijden van blokkades, patronen en belemmerende overtuigingen die niet van haar zijn en zij niet meer hoeft te dragen. Jij kunt onderdeel zijn van het creëren van een nieuwe veilige wereld waarin vrouwen in contact komen met haar Divine soul purpose en dit volledig leert te belichamen. Een poort die opent naar een veld van leven vanuit vrouwelijke energie en inner freedom. Leven vanuit de kern van haar zijn. Verbinden, verdiepen en verzachten. We are so more then ready to live our Divine life!

 

 

Ik vertel je graag meer over de 8 weekse Kundalini Reiki Facilitator & Teacher opleiding in NL waarbij je jouw certificaat ontvangt tijdens het One Day retreat in de energetische wellness Elaisa, Maasmechelen (België). Na de opleiding ben je gecertificeerd Kundalini reiki facilitator & teacher en kun je vrouwen (en mannen) volgens de methode van Iris Olivia gaan guiden tijdens haar proces in life. De Kundalini Reiki facilitator & teacher opleiding is een 8 weekse opleiding waarin je opgeleid wordt tot facilitator en teacher. We gaan werken vanuit en met verschillende energieën zoals levensenergieën, energieën vanuit het kosmisch veld, frequenties, vibraties, transmissies en zoveel meer. Tijdens deze opleiding wordt ook de traditionale reiki van Mikao Usui meegenomen. 

 

Wat is Kundalini Reiki nu precies?

KUNDALINI REIKI 

 

Kundalini Reiki is een variant op traditionele healing Reiki, welke meer ruimte en toepassingen biedt als het gaat om spirituele ontwaking en spirituele ontwikkeling. Iris Olivia werkt jarenlang met het kosmisch veld en met het levensenergie. Vanuit hier kan er met verschillende varianten gewerkt worden om jouw spirituele energie te laten groeien op een tempo die goed bij je past. In de 8 weekse opleiding krijg je verschillende inzichten waardoor je op een ander level van spiritualiteit, verbinding en zielsniveau komt. Werken met energieën mag je niet onderschatten! 

De basis wat je geteached krijgt is afkomstig van de Deens grondlegger Ole Gabrielsen. Door meer in te gaan op jouw eigen energie, chakra's en purpose in life, creëer je een geheel unieke eigen manier van werken waardoor jouw energie verder geopend wordt en de intensiteit van universele energieën en jouw gaven kan toenemen. 

 

The Goddess Academy staat niet voor quick teaching. In 8 weken tijd met live bijeenkomsten, zoom teachings en One Day retreat, nemen we jou mee op een mooie energetische journey wat niet alleen collectief werkt, maar vooral een fundering voor jezelf wordt neergezet. Dit is ook wat Kundalini Reiki vanuit Iris Olivia uniek maakt. Zij leert jou;

 • Kundalini energie ontwaking bij jezelf en bij je klanten. Ook in groepsvorm.
 • Kundalini energie te activeren bij jezelf en bij je klanten. Ook in groepsvorm.
 • Transmissies te geven met de verschillende energieën. Ook in groepsvorm.
 • De volledige Kundalini Reiki 1, 2, 3 MASTER + TEACHER opleiding waarna je niet alleen vrouwen (of mannen) kunt gaan behandelen maar als teacher ook Kundalini reiki opleidingen mag gaan geven. Hier wordt ook traditionele reiki in meegenomen, zodat je vanuit meerdere energieën leert werken.

  DAARNAAST OOK EIGEN TEACHINGS VAN IRIS OLIVIA;
 • Activatie van jouw divine energie en kanalen
 • Energetisch reizen vanuit jouw divine soul
 • Creëer een sterke band met het kosmisch veld
 • Blokkades van energieën en het deblokkeren ervan
 • Leer jouw intuïtie nog meer versterken
 • Leer communiceren met je ziel
 • Leer balans te creëren tussen jouw higher being en human being
 • Werken met chakra’s vanuit jouw levensenergie & het kosmisch veld
 • Breathwork facilitator wanneer je deze optie neemt. 


De Kundalini energie begint te ontwaken vanaf de basis van de ruggengraat, opwaarts tot aan de kruin op je hoofd, als resultaat van spirituele oefeningen en/of levenservaringen die van invloed zijn op je chakra’s en persoonlijke ontwikkeling. Dit proces kan extreem langzaam verlopen, maar kan ook spontaan plaatsvinden, alsof er een explosie plaatsvindt. Sommige mensen zullen tijdens het ondergaan van een behandeling beweging in het lichaam ervaren, dit is niet de norm en ook niet het doel van de behandeling of sessie. De meeste mensen ervaren dit niet zoals je ziet op social media. Slechts 20% van de mensen ervaren extreme lichaamsbewegingen. De meeste mensen ervaren visuele, emotionele ervaringen en anderen ervaring op het moment van de behandeling niets.

Wat kun je met Kundalini Reiki bereiken?

1. Het verkrijgen van spirituele inzichten

Veel mensen krijgen openbaringen of inzichten in uitdagingen. Tijdens een behandeling ga je in overgave. Hierdoor kom je uit de vernauwende tunnelvisie en dit geeft ruimte voor een ander percepties in de situatie. Als deze inzichten de ruimte krijgen om te integreren, word jij je bewuster van alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

 

2. Ontspanning en regulatie van het autonome zenuwstelsel

Kundalini Reiki activeert het parasympathisch zenuwstelsel. Dit is het gedeelte van het autonome zenuwstelsel wat verantwoordelijk is voor ontspanning en het verteren van ons voedsel. De hartslag en de bloeddruk gaat naar beneden. We leven vooral in ons sympathisch zenuwstelsel, waardoor we een verhoogde hartslag hebben en vooral in onze fight en flight modus zijn. In de ideale situatie zijn deze in balans. Helaas in deze snelle en vluchtige maatschappij is het lastig om helemaal te kunnen ontspannen.

 

3. Opschonen energiebanen en meridianen

Emotionele blokkades zijn opeenstapelingen van emoties die je (onbewust) vastzet in je lichaam. Dit zijn emoties die vrijkomen als je een traumatische gebeurtenis ervaart. Een emotionele blokkade ontstaat wanneer je een emotie niet volledig doorvoelt en je hebt vaak problemen om deze te uiten door belemmerende gedachten. Door een Kundalini Reiki behandeling spoel je al het ware deze banen weer door. Wanneer de energie weer gaat stromen ervaar je meer energie.

Modules

 

Tijdens de opleiding werken we vanuit 4 modules; Kundalini Reiki 1, 2, 3 & teacher. Naast Kundalini Reiki wordt traditionele reiki 1 & 2 ook meegenomen. De opleiding betreft een scholing vanuit opleidingsniveau. Niet vanuit cursusniveau. Dit houdt in dat we gemiddeld 3 uur per week bezig zijn om alle lesstoffen te leren en te belichamen om de teachings eigen te maken en vanuit eigen energie te gaan stromen richting jouw klanten. Je ontvangt 2 live bijeenkomsten in Maastricht en 1 One Day retreat in de energetische wellness in Maasmechelen (België) waarbij je gratis gebruik mag maken van alle faciliteiten die de wellness te bieden heeft.

Belangrijk

 

Het is zo mooi dat steeds meer vrouwen naar haar hartsverlangen luistert en voelt dat haar ziel in beweging mag komen. Toch wil ik er graag iets over zeggen. Mijn opleiding wordt met respect gegeven. En met vertrouwen richting mijn Goddesses ook met respect ontvangen. Het betreft geen quick teaching. Sterker nog, werken met energieën is altijd een leerproces. Ook voor mij. Onderschat dit niet. Wanneer je voelt dat je zielswerker bent, lees alsjeblieft alle informatie eerst heel goed in bij je teacher. In enkele dagen of zelfs in een weekend een healing aangeleerd krijgen, gaat er bij mij niet in. Heel vaak ontvang je een cursus met vooral self practice en geen guidence, Dat is een enorm verschil. Het heeft tijd, integratie en belichaming nodig. Maar bovenal heel veel studie practice. Tijdens de opleiding ontvang je tools, oefeningen en opdrachten om tijdens iedere module jouw facilitator skills te ontwikkelen. Hier is geen aparte module voor omdat je hierin continu uitgedaagd wordt tijdens de modules. Zo ga je tijdens de opleiding ook zelf ceremonies en behandelingen uitvoeren bij klanten. Ook als je nu nog geen klanten hebt. Dat komt helemaal goed. Hierin word je geteached. 

Deze opleiding is voor jouw ziel wanneer..

 

Deze opleiding geeft je precies wat je nodig hebt om vanuit jouw ziel te kunnen werken en vrouwen (of mannen) vanuit twee verschillende energieën kunt laten stromen. Het is van belang dat je energetisch voelt dat je klaar bent om de stap te nemen richting het pad van transformatie en healing. Het is ook van belang dat je persoonlijk al wat ervaring hebt met transformatie en helingsproces. Mentale, fysieke, emotionele en energetische stabiliteit is hierin belangrijk. Iedere vrouw is welkom. Er is geen verplichting om als coach in te stappen. Ben je al coach, lichtwerker, facilitator, teacher, therapeut etc of heb je nog helemaal geen ervaring? Hierop gaan wij niet screenen.

 

Deze opleiding is niet voor jouw ziel wanneer..

 

Tijdens de opleiding ga je stukken van jezelf tegenkomen. Wanneer dit de eerste keer zou zijn dat je hiermee in aanraking komt bij jezelf, adviseer ik je om eerst een ceremonie bij te woenen. De opleiding vraagt commitment. In iedere week zit ongeveer 3 uur studietijd. Dat kan de ene week iets minder of meer zijn. Wanneer je hiervoor geen ruimte kan vrijmaken en hierin niet kan prioriteren, adviseer ik om op een later moment in te stappen. De uren hoeven niet achter elkaar maar kunnen verdeelt worden over de week. Wanneer je alles snel snel aangeleerd wil krijgen, betreft dit niet de opleiding voor jou. Dit is geen quick practice, maar twee maanden lang serieuze teaching.

 

 

Wanneer start de opleiding?

De startdag van de Kundalini reiki facilitator & teacher opleiding start op 03-04-2024 en eindigt in de 1e week van juni. De opleiding duurt 2 maanden inclusief het One Day wellness retreat. De opleiding kun je uitbreiden met een 4 weekse breathwork training voor €555 exclusief en 1 teaching live dag in Maastricht. De Breathwork facilitator opleiding start in de eerste week van juni en is alleen beschikbaar voor vrouwen die de opleiding Kundalini reiki facilitator & teacher hebben afgerond.

 

Is de opleiding online?

De opleiding is een combinatie van online en live. Om de week is er op woensdag een online live bijeenkomst waarbij je online live wordt geteached. Daarnaast zijn er live 2 losse teaching dagen van 10:30 tot 17:00 uur in Maastricht en 1 One Day retreat waarbij we alle practices, teachings en transmissies die we het afgelopen 2 maanden tot ons hebben genomen bij onszelf en elkaar gaan uitoefenen, belichamen en gaan integreren. Ook ga je tijdens iedere module opdrachten en oefeningen uitvoeren.

 

Wat zijn de studie uren?

De totale opleiding duurt 2 maanden a ongeveer 50 uur. Dit is inclusief de live bijeenkomsten en de zooms. Voor zowel theorie als praktijk zal er per week in totaal een investering zijn van ongeveer 3 studie uren. Dit is afhankelijk wanneer er uitgebreidere opdrachten zullen plaatsvinden.

 

Ontvang ik een certificaat?

The Goddess Academy geeft jou na deze opleiding het Kundalini Reiki Facilitator & Teacher certificaat tijdens het One Day retreat in Wellness centre Elaisa. Vanaf dat moment ben jij officieel gecertificeerd Kundalini Reiki facilitator /teacher en kan je volgens de Sacret Goddess methode van Iris Olivia transmissies, ceremonies, events en retreats gaan faciliteren. Spread your magic into the world Goddess! Kies je ervoor om ook de breathwork facilitator opleiding te volgen? Dan ontvang je jouw certificaat tijdens de laatste live dag van de opleiding. 

 

Op welke dagen is de opleiding?

De opleiding start op woensdag 3 april met een live zoom call. Om de woensdag vindt er om 20:00 uur een zoom call plaats. Er zijn 2 live dagen van 6,5 uur die vallen op zaterdag 20 april & 11 mei van 10:30 tot 17:00 uur in Maastricht. Het One Day retreat valt op zondag 2 juni van 11:00 uur tot 19:00 uur waarbij we op 3 verschillende momenten bij elkaar komen. Je hebt toegang tot de wellness van 10:00 tot 22:00 uur en genoeg tijd om gebruik te maken van alle faciliteiten. Breid je de opleiding uit met de 4 weekse breathwork facilitator opleiding, dan vindt er ook nog een live dag plaats op zondag 30 juni van 10:30 uur tot 17:00 uur.

 

Is er ook een 1:1 call?

Jazeker. Buiten de 2 wekelijkse calls teachings ontvang je indien nodig ook 1:1 call.

 

Wat is de procedure voor aanmelding?

We stellen geen hoge eisen. Maar vinden het erg belangrijk om met de juiste vrouwen te werken tijdens de opleiding. Je hoeft geen coach of therapeut te zijn. Ben je dat wel en wil je je energetisch verbreden, dan ben je meer dan welkom.

Wat is mijn investering?

De prijs voor de volledige Kundalini Reiki facilitator & teacher opleiding inclusief certificaat & One Day Chakra wellness retreat bedraagt €1111,- exclusief btw. Ben je ondernemer of kan je de opleiding volgen vanuit je werkgever? Dan heb je recht op btw teruggave. Na deze 2 maanden is er de mogelijkheid om de opleiding uit te breiden met de scholing breathwork trauma release (BTR) facilitator. Let op, de BTR facilitator scholing duurt 4 weken en betreft GEEN teacher scholing. Deze opleiding wordt alleen gegeven icm de Kundalini Reiki opleiding.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om het bedrag van €1111,- excl btw in termijnen te betalen. Wij vragen een schriftelijke aanbetaling van €500 euro binnen 5 dagen na aanmelding. Na aanmelding ontvang je binnen 48 uur een mail met alle informatie. Wanneer de aanbetaling is overgemaakt is het plekje definitief voor jou en start jij op 3 april '24 met de opleiding, woehoe! Het tussenliggende bedrag mag vanaf de maand dat je bent aangemeld tot aan einde opleiding per maand overgemaakt worden. Per transactie vragen wij administratiekosten van €15 euro per keer. Wanneer het gehele bedrag is overgemaakt ontvang je een factuur voor jouw administratie en teruggave van de btw. Dit wegens eventuele misbruik van het gespreid kunnen betalen.

 

Alles op een rijtje..

 • 8 weekse opleiding Kundalini 1, 2, 3 facilitator & teacher (Maastricht)
 • Traditionele reiki 1 & 2 
 • Blauwe Lotus & cacao
 • 3 uur teaching per week
 • Om de week live zoom call
 • 2 live bijeenkomsten Maastricht op zaterdag 20 april & 11 mei van 10:30 tot 17:00
 • One Day Retreat wellness incl lunch (toegang tot de wellness van 10:00 tot 22:00 uur)
 • €1111,- excl btw
 • Aanbetaling €500 euro
 • Tussenliggend bedrag kan tot aan einde opleiding per maand overhandigd worden voor €15 euro per transactie
 • Mogelijkheid tot 4 weekse opleiding BTR facilitator voor €555,- excl btw welke alleen wordt gegeven aan KR studenten. De breathwork Trauma Release opleiding wordt namelijk niet los gegeven.
 • Je komt als Kundalini Reiki (en eventueel breathwork) facilitator op de website te staan van Iris Olivia🫶🏼

Deze opleiding past helemaal bij mijn soul purpose

Alleen voor de 6 maanden opleiding kiezen wij ervoor om met een screening te werken. Wij stellen zeker geen hoge eisen maar vinden het wel belangrijk om onze leerlingen goed te kunnen begeleiden en aan de verwachtingen van de Business Goddesses te kunnen voldoen. Voor de Kundalini Reiki opleiding werken wij niet met een sreening. Voel jij dat je deze opleiding helemaal voor jou is weggelegd, meld je aan via het aanmeldformulier. De aanbetaling vindt pas plaats nadat je binnen 48 uur een mail hebt ontvangen.